Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.04.08)

Pénzcentrum2017. április 8. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szombaton (2017.04.08).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szombaton (2017.04.08).

36 órás előrejelzés

Szombaton még sok lesz felettünk a felhő, csak néhol bújhat elő rövid időre a nap. Elszórtan egy-egy jelentéktelen zápor még előfordulhat. Az északnyugati szelet élénk, erős lökések kísérhetik. A hűvös, 3-7 fokos hajnalt követően a délutáni órákban 13 és 17 fok közötti maximumokat mérhetünk.
Vasárnap már csökken felettünk a felhőzet, többfelé lehet hosszabb naposabb időszakokra számítani. Csapadék nem várható, gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás. Hajnalban 3-8 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szombat napközben néhol még előfordulhat gyenge csapadék, mely nyirkossá, csúszóssá teszi az érintett útszakaszokat. Az élénk, erős északnyugati széllökések jelentősen csökkenthetik a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szombatra megszűnik a fronthatás, enyhülhetnek a humánmeteorológiai panaszok. Az érzékenyek körében azonban még vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. A szeles idő miatt dekoncentráltabbak, ingerlékenyebbek, türelmetlenebbek lehetünk, romolhat hő- és komfortérzetünk. A borongós idő kedvez a baktériumok terjedésének, illetve lehangoltabb, kedvtelenebb közérzetet okoz. Réteges öltözködés javasolt.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,