Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.04.07)

Pénzcentrum2017. április 7. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2017.04.07).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2017.04.07).

36 órás előrejelzés

Pénteken délelőtt erősen megnövekszik a felhőzet, többfelé beborul az ég, nyugaton, északnyugaton kisebb eső is kialakulhat. Az északnyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb hőmérséklet 1 és 7 fok között alakul. A nap további részében sokfelé számíthatunk kisebb esőre, szárazabb körzetek keleten, északkeleten lesznek. Az élénk északnyugati szelet sokfelé erős, esetleg viharos lökések kísérhetik. A hőmérséklet maximuma 8 és 14 fok között várható.
Szombat reggel csapadékra már nem számítunk, változóan, erősen felhős lesz az ég. Többfelé megélénkülhet az északnyugati szél. A hőmérsékleti minimumok 2 és 8 fok között alakulnak.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Péntek napközben az országban sokfelé esőtől nyirkos, vizes, csúszós utakkal találkozhatnak az autósok. Az erős, viharos északnyugati széllökések jelentősen csökkenthetik a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken melegfronti hatás érvényesül, ezért az érzékenyek körében migrén, fáradékonyság, fejfájás jelentkezhet. A szeles idő miatt dekoncentráltabbak ingerlékenyebb, türelmetlenebbek lehetünk, romolhat hő- és komfortérzetünk. A borongós idő kedvez a baktériumok terjedésének, ezért erősítsük immunrendszerünket vitamindús táplálkozással!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,