Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.03.27)

Pénzcentrum2017. március 27. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.03.27).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.03.27).

36 órás előrejelzés

Hétfőn túlnyomóan napos időre készülhetünk, keleten több, máshol kevesebb felhő lesz az égen, csapadékra sehol sem kell számítani. Gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás, legfeljebb délkeleten fordulhatnak elő élénk széllökések. Hajnalban többfelé lehet gyenge fagy, délután 13-16 fok várható.

Kedden ragyogóan napos, száraz idő várható, felhő alig lesz az égen. Északkeleten élénkülhet meg néhol a délnyugati szél. Hajnalban már csak helyenként fordulhat elő gyenge fagy, máshol 0-3 fok valószínű.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn túlnyomóan napos, száraz időre készülhetünk, így vizes, csúszós utakkal sehol sem találkozhatunk. Már csak helyenként lehetnek élénk széllökések. A napos időben érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőre már megszűnik a fronthatás, nyugodt, napos időben lesz részünk. Hajnalban azonban többfelé számíthatunk gyenge fagyra, ami felerősítheti a kopásos eredetű ízületi bántalmaktól szenvedők panaszait. A sok napsütés jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre, ezért érdemes lesz hosszabb időt eltölteni a szabadban. Öltözzünk melegen, rétegesen.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,