Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.03.26)

Pénzcentrum2017. március 26. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.03.26).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.03.26).

36 órás előrejelzés

Vasárnap reggel egy hidegfront hatására többfelé megélénkül, északkeleten megerősödik az északi-északkeleti szél, valamint délkeleten, délen gyenge eső is előfordulhat. Az ország északi felén ugyanakkor egyre nagyobb területen felszakadozik a felhőzet. A legalacsonyabb hőmérséklet 0 és 6 fok között alakul. Napközben egyre többfelé kisüt a nap, inkább felhőátvonulásokra kell számítani, melyből említésre méltó csapadék nem várható. Sokfelé élénk, keleten, északkeleten és az Alpokalján erős lesz az északi-északkeleti szél. Tovább mérséklődik a nappali felmelegedés, a csúcshőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

Hétfő reggel az északkeleti tájakon lehet változóan felhős az ég, máshol derült időre ébredhetünk. Csapadék sehol sem várható. Gyenge marad az északi-északnyugati szél. Hajnalban többfelé előfordulhat gyenge fagy, a legalacsonyabb hőmérséklet -3 és +1 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap kezdetben délen, délkeleten találkozhatunk gyenge esőtől nedves, vizes, csúszós útszakaszokkal, máshol száraz utakra készülhetünk. Az élénk, erős északi-északkeleti széllökések sokfelé csökkenthetik a járművek menetstabilitását. A napos időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnapra egy hidegfront érkezik, ezért az érzékenyek körében görcsös panaszok, fejfájás jelentkezhet. Reumatikus panaszok és vérnyomás-ingadozás is előfordulhat. A szeles idő miatt sokunknál ingerlékenység, feszültség, nyugtalanság, álmatlanság is felléphet. A napos időszakokban azonban javulni fog hangulatunk, közérzetünk. Visszaesik a hőmérséklet, ezért öltözzünk melegen, rétegesen.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,