Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.03.25)

Pénzcentrum2017. március 25. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szombaton (2017.03.25).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szombaton (2017.03.25).

36 órás előrejelzés

Szombaton a napos időt időnként felhők zavarhatják meg, de csapadék sehol sem várható. Keleten, északkeleten élénkülhet meg az északi-északkeleti szél. Mérséklődik a nappali felmelegedés, délután 13 és 19 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap reggel egy hidegfront hatására többfelé megélénkül, északkeleten megerősödik az északias szél, valamint délkeleten gyenge eső is előfordulhat. Az ország északi felén ugyanakkor egyre nagyobb területen felszakadozik a felhőzet. A legalacsonyabb hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul. Napközben egyre többfelé kisüt a nap, inkább felhőátvonulásokra kell számítani, melyből említésre méltó csapadék nem várható. Sokfelé élénk, keleten, északkeleten erős lesz az északi-északkeleti szél. Tovább mérséklődik a nappali felmelegedés, a csúcshőmérséklet 8 és 12 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szombaton nem kell csapadékra számítani, így mindenhol száraz utakkal találkozhatunk majd. Délelőtt és kora délután a keleti, északkeleti tájakon élénkülhet meg az északkeleti szél, ami lecsökkentheti majd a járművek menetstabilitását. A naposabb tájakon érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szombaton még nem kell fronthatásra számítani, de a térségünkbe áramló hűvösebb levegő miatt a hidegfrontra érzékenyeknél jelentkezhetnek emésztési panaszok, keringési problémák, valamint enyhe izomgörcsök is felléphetnek. A szelesebb keleti tájakon egyesek ingerlékenységet, nyugtalanságot, álmatlanságot tapasztalhatnak majd. A napos tájakon azonban javulni fog hangulatunk, közérzetünk. Pár fokkal visszaesik a hőmérséklet, ezért öltözzünk rétegesen.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,