Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.03.21)

Pénzcentrum2017. március 21. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2017.03.21).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2017.03.21).

36 órás előrejelzés

Kedden a változóan felhős időben hosszabb napos időszakokra számíthatunk, egy-egy jelentéktelen zápor északon, északkeleten fordulhat elő. A szél veszít erejéből. Tovább erősödik a nappali felmelegedés, egyre többfelé mérhetünk majd 20 fok fölötti értékeket.

Szerdán elszórtan, de főként az ország északi és nyugati megyéiben számíthatunk esőre, záporokra, helyenként zivatar is kialakulhat. A záporokat, zivatarokat élénk, erős széllökések kísérhetik. Északon, északnyugaton néhány fokot visszaeshet a hőmérséklet, de délen 20-23 fokot mérhetünk délután.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden legfeljebb északon, északkeleten alakulhat ki egy-egy jelentéktelen zápor, de alapvetően nyugodt tavaszi időre készülhetünk, a szél is jelentősen veszít erejéből. A napos tájakon érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden markáns fronthatás ugyan nem érvényesül, de északon hidegfront súrolja hazánkat, ami a fokozottan érzékenyek körében fejfájást, migrént is eredményezhet. A reggeli órákban felerősödhetnek az ízületi és kopásos eredetű bántalmak. Napközben nyugodt, tavaszi időre számíthatunk hosszabb napos időszakokkal, a szél is veszít erejéből, ami pozitív hatással lehet hangulatunkra, közérzetünkre.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Havazás nem várható. A következő időszakban télies fordulatra nem számíthatunk időjárásunkban.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,