Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.03.15)

Pénzcentrum2017. március 15. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2017.03.15).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2017.03.15).

36 órás előrejelzés

Szerdán reggel változóan, erősen felhős időre ébredhetünk, de csapadék nem várható. Általában gyenge lesz a nyugatias szél.A legalacsonyabb hőmérséklet -3 és +4 fok között alakul. Napközben sokfelé megvastagszik a felhőzet, de jelentéktelen eső, egy-egy gyenge zápor legfeljebb északkeleten alakulhat ki a késő délutáni, kora esti órákban. Sokfelé megélénkül a nyugati-északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul.

Csütörtök reggel még nyugaton, délnyugaton lehet több felhő az égen, máshol gyengén, változóan felhős időre ébredhetünk. Csapadék nem várható. Gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás. A minimum-hőmérséklet -2 és +5 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán alapvetően száraz utakkal találkozhatnak az útnak indulók, legfeljebb csak északkeleten fordulhat elő jelentéktelen eső, egy-egy gyenge zápor a késő délutáni, kora esti órákban, melyek vizes, csúszós útszakaszokat okozhatnak. Az élénk nyugati-északnyugati szél többfelé csökkentheti kissé a járművek menetstabilitását. Romolhatnak reflexeink, tartsunk nagyobb követési távolságot! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán kezdetben melegfronti, délután viszont már hidegfronti hatás fog érvényesülni. Kezdetben fejfájás, migrén, vérnyomás-problémák, dekoncentráltság, fáradékonyság jelentkezhet. Délután a hidegfronti hatás miatt továbbra is előfordulhat fejfájás, romolhatnak reflexeink, görcsös panaszok is felléphetnek. Öltözzünk rétegesen, valamint immunrendszerünk erősítése érdekében táplálkozzunk vitamindúsan!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Hójelentés

Havazás nem várható. A következő időszakban télies fordulatra nem számíthatunk időjárásunkban.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,