Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.03.04)

Pénzcentrum2017. március 4. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szombaton (2017.03.04).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szombaton (2017.03.04).

36 órás előrejelzés

Szombaton többfelé fátyolfelhők szűrhetik a napsütést, csapadék sehol sem várható. Az élénk, erős délies szelet északnyugaton viharos lökések kísérhetik. Délután az országban sokfelé 15 fok fölé, délen helyenként 20 fok közelébe melegedhet a levegő.

Vasárnap napközben elszórtan, majd a késő délutáni, esti óráktól dél, délnyugat felől egyre többfelé kialakulhat eső, zápor a kissé szeles időben. Pár fokkal mérséklődik a nappali felmelegedés, a legmelegebb órákban 12-17 fokra van kilátás.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szombaton csapadék nem várható, így száraz utakkal találkozhatnak a közlekedők. Többfelé élénk, erős, északnyugaton viharos széllökések csökkenthetik a járművek menetstabilitását. A napos tájakon érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szombaton nem lesz front térségünkben, de a nagy napi hőingás miatt az érzékenyek körében vérnyomás-ingadozás, esetleg rosszullét jelentkezhet. A melegedésre érzékenyek körében emésztési zavarok előfordulhatnak, valamint migrénes tünetek is felléphetnek. Ugyanakkor a naposabb idő hatására javul hangulatunk, közérzetünk, érdemes lesz egy hosszabb sétát tenni a szabadban. Ajánlott a réteges öltözködés, valamint immunrendszerünk erősítése érdekében táplálkozzunk vitamindúsan!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Havazás nem várható. A következő időszakban télies fordulatra nem számíthatunk időjárásunkban.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,