Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.02.27)

Pénzcentrum2017. február 27. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.02.27).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.02.27).

36 órás előrejelzés

Hétfőn változóan, erősen felhős időre készülhetünk, de csak néhol alakulhat ki jelentéktelen eső, egy-egy gyenge zápor. Főként a Dunántúlon élénkülhet, erősödhet meg a délies szél. Reggel helyenként még gyengén fagyhat, de délután már 9 és 16 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Kedden országszerte szeles időre készülhetünk, erős, viharos lesz a déli-délnyugati szél. Kezdetben kevesebb, délután több felhő lehet az égen a tavaszias időben, késő estig számottevő csapadék nem várható. Enyhébb lesz a reggel, napközben pedig 13-18, délen néhol akár 19-20 fokot is mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn legfeljebb jelentéktelen csapadék fordulhat elő, mely néhol nedves, csúszós útszakaszokat eredményezhet. A Dunántúl nagy részén, de főként nyugaton, északnyugaton élénk déli-délnyugati szél csökkentheti a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn sem érinti front térségünket, de a magasban enyhébb légtömegek érkeznek fölénk, így az érzékenyek körében gyenge melegfronti tünetek jelentkezhetnek. Emiatt migrén, tompaság, dekoncentráltság, álmosság előfordulhat. A szelesebb dunántúli tájakon élők nyugtalanabbak, ingerlékenyebbek lehetnek. Ajánlott a réteges öltözködés, valamint immunrendszerünk erősítése érdekében táplálkozzunk vitamindúsan!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Havazás nem várható. A következő időszakban télies fordulatra nem számíthatunk időjárásunkban.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,