Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.02.26)

Pénzcentrum2017. február 26. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.02.26).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.02.26).

36 órás előrejelzés

Vasárnap észak, északnyugat felől újra megnövekszik a felhőzet, amiből késő délutántól északon, északkeleten fordulhat elő jelentéktelen csapadék. Délen ugyanakkor lehetnek naposabb időszakok. Nyugaton, északnyugaton megélénkül a déli-délnyugati szél. Hajnalban 0 és -6 fok közé hűlhet a levegő, délután pedig 5-10 fokot mérhetünk.

Hétfő reggel változóan, erősen felhős időre ébredhetünk, de csapadék nem valószínű. Délen helyenként pára- és ködfoltok átmenetileg kialakulhatnak. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet -2 és +3 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap többnyire száraz utakkal találkozhatnak a közlekedők, legfeljebb késő délutántól északon, északkeleten fordulhat elő egy-két helyen gyenge esőtől nedves, csúszós útszakasz. Nyugaton, északnyugaton az élénk déli-délnyugati szél kissé csökkentheti a járművek menetstabilitását. A naposabb déli tájakon érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap front nem lesz térségünkben, de a magasban enyhébb légtömegek érkeznek fölénk, így az érzékenyek körében gyenge melegfronti tünetek jelentkezhetnek. Emiatt migrén, tompaság, dekoncentráltság, álmosság előfordulhat. A szelesebb dunántúli tájakon élők nyugtalanabbak, ingerlékenyebbek lehetnek. Ajánlott a réteges öltözködés, valamint immunrendszerünk erősítése érdekében táplálkozzunk vitamindúsan!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Hójelentés

Havazás nem várható. A következő időszakban télies fordulatra nem számíthatunk időjárásunkban.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,