Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.02.23)

Pénzcentrum2017. február 23. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2017.02.23).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2017.02.23).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön is változóan felhős, enyhe, többfelé szeles időre számíthatunk, az északkeleti tájakon alakulhat ki elszórtan kisebb eső, egy-egy gyenge zápor. Az élénk, több helyen megerősödő délnyugati szelet délnyugaton és északkeleten viharos lökések is kísérhetik. Hajnalban 3-7, délután 11-17 fokot mérhetünk.

Pénteken kezdetben még enyhe, szeles időre készülhetünk, majd a kora délutáni óráktól kezdve a Dunántúlon egyre többfelé kell esőre, záporokra számítani. Lokálisan egy-egy zivatar is előfordulhat majd. Délnyugaton jelentősebb mennyiségű csapadék is hullhat. Nyugatira, északnyugatira fordul az élénk, erős szél. Hajnalban 4-7 fok között alakul a hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön inkább csak az északkeleti tájakon fordulhat elő kisebb eső, egy-egy gyenge zápor, így elsősorban itt találkozhatunk vizes, csúszós útszakaszokkal. Az élénk, erős délnyugati szél jelentősen lecsökkentheti a járművek menetstabilitását. Várhatóan a délnyugati országrészben süthet ki hosszabb időre a nap, itt érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön is melegfronti hatás fog érvényesülni, emiatt sokaknál jelentkezhet görcsös, migrénes jellegű fejfájás, hirtelen vérnyomás-ingadozás, emellett a gyulladásos eredetű ízületi panaszok is felerősödhetnek. A szeles idő miatt továbbra is ingerlékenyek, nyugtalanok lehetünk, egyesek álmatlanságot is tapasztalhatnak majd. Öltözzünk rétegesen, táplálkozzunk vitamindúsan!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Havazás nem várható. A következő napokban enyhébb légtömegek érkeznek, így havazás nem várható, az elszórtan kialakuló csapadék eső formájában fog hullani.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,