Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.02.20)

Pénzcentrum2017. február 20. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.02.20).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.02.20).

36 órás előrejelzés

Hétfőn eleinte még többfelé lesz párás, ködös az idő, majd napközben a nyugati tájakon újra kisüthet a nap, máshol azonban túlnyomóan felhős időre készülhetünk hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Délután több helyen megélénkül a nyugati, délnyugati szél, csapadék nem valószínű. Hajnalban +1 és -4, délután 6-11 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden egy csapadékzóna éri el térségünket, így többfelé kell gyenge esőre, néhol egy-egy záporra számítani. Északon helyenként havas eső is kialakulhat. Sokfelé élénk, helyenként erős lesz a nyugati-délnyugati szél. Hajnalban 1-5 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn eleinte többfelé kell számítanunk párás, ködös területekre, ahol jelentősen lecsökkenhet majd a látástávolság. Több helyen megélénkülhet a nyugati, délnyugati szél, emiatt romolhat a járművek menetstabilitása. Csapadék nem valószínű. A naposabb nyugati tájakon érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn sem kell fronthatástól tartanunk, de a reggeli nyirkos, hideg időben felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. Napközben, a változékony időben vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, valamint egyeseknél görcsös, migrénes fejfájás is felléphet. A tartósan borongós, szürke tájakon fáradékonyabbak, levertebbek lehetünk, míg a napos területeken javulni fog hangulatunk, közérzetünk. A kezdetben többfelé ködös, párás időben könnyen megfázhatunk, ezért öltözzünk melegen, rétegesen, immunrendszerünk védelme érdekében táplálkozzunk vitamindúsan!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Csapadékmentes idő. Hétfőn csak helyenként fordulhat elő jelentéktelen csapadék.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,