Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.02.13)

Pénzcentrum2017. február 13. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.02.13).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.02.13).

36 órás előrejelzés

Hétfőn napközben egyre többfelé élvezhetjük a napsütést, említésre méltó csapadék sehol sem várható. A légmozgás országszerte gyenge marad. Napközben 2-5 fok körül alakul a hőmérséklet.

Kedden északon, északkeleten és helyenként délnyugaton ismét párásan, ködösen indul a nap, de napközben hazánk nagy részén sok lesz a napsütés, csupán az Alföldön lehetnek tartósabban felhős körzetek. A szél gyenge, mérsékelt marad. Hajnalban -2, -7, délután 2-7 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn csapadék nem várható, azonban a még havas tájakon előfordulhatnak vizes, csúszós, reggel síkos, jeges útszakaszok. Kezdetben még főként északon, északkeleten pára, köd okozhat korlátozott látási viszonyokat. A naposabb tájakon érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn is frontmentes időre van kilátás, reggelre főként északon, északkeleten és az Alföldön pára, köd képződhet, ezeken a területeken felerősödhetnek az ízületi panaszok. Napközben a változóan felhős-napos időben kedvező lesz a hő- és komfortérzet, de egyeseknél fáradékonyság, vérnyomás-ingadozás előfordulhat. Reggel még fagyni fog, öltözzünk rétegesen, táplálkozzunk vitamindúsan!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Hójelentés

Száraz napok jönnek. Havazás nem várható, a következő napokban egyre több lesz a napsütés.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,