Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.01.23)

Pénzcentrum2017. január 23. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.01.23).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.01.23).

36 órás előrejelzés

Hétfőn is sokfelé szürke, borongós, ködös idő lesz a jellemző, legfeljebb északnyugaton, valamint délkeleten számíthatunk kevés napsütésre. Északnyugaton lesz mérsékelt, helyenként élénk a déli-délkeleti szél. Hajnalban -5, -14 fokot mérhetünk és napközben is mindössze -1, -7 fok között alakul majd a hőmérséklet.

Kedden sok lesz felettünk a felhő, de néhol már felszakadozhat a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüthet majd. Pára, köd, zúzmarás köd továbbra is előfordulhat. Északnyugaton megélénkül az északias szél. Hajnalban -7, -15 fok között alakulnak majd a minimumok.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn is több helyen lesz párás, ködös az idő, ami jelentősen lecsökkenti majd a látástávolságot. A ködös, borongós időben zúzmaralerakódás, ónos szitálás következtében síkos, jeges útszakaszok is előfordulhatnak majd. A hóval borított tájakon továbbra is előfordulhatnak csúszós, jeges, latyakos, hókásás útszakaszok. Vezessünk óvatosan, a téli útviszonyokat figyelembe véve! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn is marad a hideg, frontmentes idő. A többfelé nyirkos idő miatt fokozódnak az ízületi fájdalmak. A borongós, szürke, fényszegény tájakon élők körében fáradtság, álmosság, kedvtelenség fordulhat elő. A légszennyező anyagok magas koncentrációja felerősítheti a légúti betegségben szenvedők, valamint az asztmások panaszai. A nyirkos, ködös idő kedvez a kórokozók terjedésének, nő a megfázásveszély, ezért öltözzünk melegen, rétegesen, táplálkozzunk vitamindúsan!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Csapadékmentes, fagyos idő. A következő napokban nem várható számottevő csapadék, a legtöbb helyen napközben is fagyos időre van kilátás.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,