Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.01.19)

Pénzcentrum2017. január 19. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2017.01.19).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2017.01.19).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön sok napsütésre számíthatunk, inkább csak délen, délnyugaton tartósabban felhős az ég, de csapadék ott sem várható. A szél veszít erejéből. Hajnalban -7, -13, a szélcsendes, derült, hóval borított északi, északkeleti tájakon -14, -20, napközben 0, -5 fokot mérhetünk.

Péntek reggelre főként északon és keleten sűrű ködfoltok, zúzmarás köd is kialakulhat, melyek napközben tartósan is megmaradhatnak. Több napsütés nyugaton várható. Reggelre a hófödte tájakon -20 fok alá csökkenhet a hőmérséklet, napközben 0, -8 fok valószínű.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön csapadék már nem várható és a szél is veszít erejéből. Legfeljebb helyenként élénkülhet fel a légmozgás, kisebb hófúvásokat okozva ezzel a havas tájakon. A hóval borított tájakon továbbra is előfordulhatnak csúszós, latyakos, hókásás útszakaszok. Az ország nagy részén napos idő ígérkezik, így érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön sem várható fronthatás, azonban a hideg, fagyos időben továbbra is kopásos eredetű ízületi bántalmak, izom- és hasi görcsök jelentkezhetnek. Az ország nagy részén napos idő lesz jellemző, ami pozitív hatással lehet közérzetünkre, hangulatunkra. Délen, délnyugaton maradhat felhősebb az ég. Öltözzünk melegen, rétegesen, táplálkozzunk vitamindúsan!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Száraz, fagyos időszak jön. Csütörtökön csapadék már nem várható, száraz, de hideg, a legtöbb helyen napközben is fagyos időre van kilátás.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,