Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.01.15)

Pénzcentrum2017. január 15. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.01.15).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.01.15).

36 órás előrejelzés

Vasárnap északkeleten, keleten marad még erősen felhős az ég, ahol hószállingózás is előfordulhat, másutt felszakadozik a felhőzet, hosszabb időre kisüt a nap. Északnyugaton és a főváros térségében átmenetileg feltámad a szél. Délután -4, +3 fok várható.

Hétfőn megnövekszik felettünk a felhőzet, reggelre többfelé párássá, ködössé válhat a levegő. Hószállingózás, gyenge havazás délen, délnyugaton alakulhat ki. Délen, délnyugaton megélénkül az északkeleti szél. Északon -15 fok alá is süllyedhet a hőmérséklet reggelre, máshol -5, -14 fok valószínű, délután 0, -6 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap a hóval borított tájakon csúszós, helyenként latyakos utakra kell készülni, a szeles tájakon gyenge hófúvás is előfordulhat. Hószállingózás, gyenge havazás még északkeleten, keleten lehet. Északnyugaton és a főváros térségében élénk, erős szél csökkentheti a járművek menetstabilitását. Vezessünk óvatosan a téli útviszonyokhoz alkalmazkodva, és tartsunk nagyobb követési távolságot! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap fronthatás már nem terheli szervezetünket, ugyanakkor a fokozottan érzékenyeknél hidegfronti panaszok jelentkezhetnek. Fáradtabbak lehetünk, fejfájás, migrén, görcsös panaszok is jelentkezhetnek. A többfelé napos idő azonban pozitív hatással lehet közérzetünkre, hangulatunkra, ha tehetjük, mozduljunk ki a szabadba! Öltözzünk melegen, táplálkozzunk vitamindúsan!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Megszűnő csapadék. Vasárnap északkeleten, keleten lehet még gyenge havazás, hószállingózás, nyugatabbra már kisüt a nap.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,