Ezt feltétlenül intézd el a munkahelyeden, még ma

Pénzcentrum2017. január 2. 05:31

Már most, év elején érdemes lefoglalni a legjobb időpontokat az idei évi szabadságokhoz. Előzd meg a kollégáidat és foglald le a szabadságaidat még ma! Mutatjuk, mikor lesz érdemes idén kihasználni a hosszú hétvégéket.


A tavalyi évhez képest 2017-ben több hosszú hétvége is vár ránk, ráadásul még az extra ledolgozós szombatok is elmaradnak idén.

Loading...

Idén két ünnepnap: március 15. és Mindenszentek is szerdára esik, ami azt jelenti, hogy ilyenkor csak 1 szabadnapunk lesz, de, aki szeretné akár ezeket is megtoldhatja 2 szabadnappal, hogy 5 napig tudjon pihenni.

KATTINTS! Ajjaj! Mégsem lesz munkaszüneti nap a nagypéntek?

Bár előfordulhat, hogy nagypéntek idén még nem lesz szabadnap, a húsvéti hétvégén így is legalább 3 napot pihenhetünk egyhuzamban. Amennyiben pedig jövőre már a nagypénteket is megkapjuk,

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

akkor 4 napot lehetünk egyben távol a munkahelyünktől.

Ezt nem sokkal követi a május elseje, amikor ismét 3 nap pihenés jár. Nyár legelején jön aztán Pünkösd hétfő, ekkora akár érdemes lehet egy kora nyári szabadságot időzíteni, hiszen 4 nap szabadsággal 9 napot pihenhetünk. Bár a gyerekeknek a nyári szünet csak június 16-án, pénteken kezdődik majd. Augusztus 20. idén sajnos vasárnapra esik, ezért nem jár extra szabadság nyár végén. De ősszel ismét 3 napot lehetünk otthon, hiszen október 23. hétfőn lesz.

De nem szabad korán ellőni az összes szabadságot, hiszen, ha idén karácsonykor kivesszük a december 27-28-29-et, akkor összesen 10 napot lehetünk távol a munkahelyünktől, bár 2018-ban majd ismét korán, már január 2-án, kedden mehetünk dolgozni.

Címkék:
karrier, utazás, szabadság, hosszú hétvége, szabadnap, nagypéntek szabadnap,