Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.12.20)

Pénzcentrum2016. december 20. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2016.12.20).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2016.12.20).

36 órás előrejelzés

Kedden is szürke, borongós időben lesz részünk, napközben főként a magasabban fekvő területeken fordulhat elő köd, zúzmarás köd. Hószállingózás, ónos szitálás továbbra kialakulhat. A déli-délkeleti szél legfeljebb Sopron környékén élénkülhet meg. Hajnalban -2, -5, délután -3, +1 fokot mérhetünk.

Szerdán is marad az egyhangú, borult, hideg idő. Pára, köd, zúzmarás köd egyaránt előfordulhat, emellett néhol hószállingózás, ónos szitálás is kialakulhat. Jelentősebb légmozgásra csak Sopron térségében lehet számítani. Reggel -2, -5 fok között fog alakulni a hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden főként a magasabban fekvő területeken maradhat meg tartósan a köd, mely jelentősen csökkenteni fogja a látási viszonyokat. Zúzmaralerakódás, néhol hószállingózás, ónos szitálás teszi majd síkossá, jegessé az útszakaszokat. Tartsunk nagyobb követési távolságot, vezessünk óvatosan! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden sem érkezik front térségünkbe, a hideg, borongós időjárás azonban sokak szervezetét megterhelheti. A nyirkos, fagyos időben felerősödnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. A napközben tapasztalható szürkeség, fényhiányosság sokaknál idéz elő fáradékonyságot, kedvtelenséget, dekoncentráltságot, egyeseknél álmatlanság is jelentkezhet. Főként a nagyobb városok felett növekszik meg a légszennyező anyagok koncentrációja. Öltözzünk melegen, immunrendszerünk erősítésére fogyasszunk vitaminokat!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Hójelentés

Nyugodt, hideg idő. Továbbra is marad az eseménytelen idő, jelentős havazásra nem kell számítani, legfeljebb a hószállingózás, ónos szitálás fordulhat elő.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,