Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.12.16)

Pénzcentrum2016. december 16. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2016.12.16).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2016.12.16).

36 órás előrejelzés

Pénteken is többfelé képződik pára, köd, napközben azonban sok lesz a napsütés, csupán délnyugaton lehetnek felhősebb tájak. Gyenge lesz a légmozgás, csak Sopron környékén lesz mérsékelt, időnként élénk a szél. Reggel -9, -2 fok között alakulhat a hőmérséklet és napközben is csupán -1, +2 fok valószínű.

Szombat reggel pára, köd, zúzmarás köd egyaránt kialakulhat. Napközben főként keleten lehetnek ködös, alacsony szintű rétegfelhőzettel borított tájak, a Dunántúlon lehet naposabb az idő. Gyenge lesz a légmozgás. Hajnalban -5, -10 fokig süllyedhet a hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken többfelé képződő pára, köd csökkentheti le jelentősen látástávolságot. A ködfoltok néhol napközben is megmaradhatnak. A naposabb keleti és középső tájakon érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken folytatódik a frontmentes időjárás, de a nyugodt, gyengén szeles időben megnövekszik a légszennyező anyagok koncentrációja, ami a főként a légúti betegségekben szenvedők panaszait erősítheti fel. Reggeli hideg, ködös időben fokozódhatnak a kopásos eredetű ízületi bántalmak is. Öltözzünk melegen, a reggeli hideg, nyirkos időjárás kedvez a kórokozók terjedésének, így könnyen megbetegedhetünk. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús ételeket!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Száraz, hideg idő. Pénteken is folytatódik a hideg, száraz idő. Csapadékra hétvégén sem kell számítani.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,