Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.11.30)

Pénzcentrum2016. november 30. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2016.11.30).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2016.11.30).

36 órás előrejelzés

Szerdán kezdetben lesz naposabb idő, majd észak-északnyugat felől egyre több felhő érkezik fölénk, de csapadék estig nem várható. Északon, északkeleten megélénkül a nyugati-délnyugati szél. A fagyos reggelt követően napközben 1-6 fokot mérhetünk.

Csütörtökön több lesz a felhő, szórványosan várható kisebb csapadék, mely eső, havas eső, keleten, északkeleten eleinte hó formájában hullhat le. Délnyugat kivételével többfelé erős, helyenként viharos lehet a nyugatias szél. Hajnalban még többfelé kell fagyra számítani, napközben 3-9 fok valószínű.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán eleinte több napsütés ígérkezik,majd észak felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de csapadék estig nem valószínű. Az északi, északkeleti országrészben élénk nyugati-délnyugati szél csökkentheti a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán fronthatás továbbra sem várható, azonban a hideg, hajnalban fagyos időben elsősorban a kopásos eredetű ízületi bántalmak erősödhetnek fel. A szeles északi, északkeleti tájakon fejfájás, ingerlékenység is előfordulhat. A hideg időben könnyen megfázhatunk, ezért öltözzünk melegen, immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús ételeket!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Estétől havazhat. Szerdán észak-északnyugat felől egyre több felhő érkezik, az esti óráktól kisebb havazás, hószállingózás kialakulhat, de csak helyenként hullhat 1-2 cm hó.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,