Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.11.17)

Pénzcentrum2016. november 17. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2016.11.17).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2016.11.17).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön többfelé számíthatunk kisebb esőre, de a nap első felében az északi, északkeleti tájakon ónos eső, fagyott eső is eshet. Délután délnyugat felől megkezdődik a felhőzet felszakadozása, egyre kevesebb helyen várható csapadék. Gyenge, mérsékelt lesz a délies szél. Hajnalban -2, +4, délután 1-12 fokot mérhetünk.

Péntek reggel erősen felhős, helyenként borult lesz az ég, a déli-délkeleti tájakon szakadozhat fel tartósabban a felhőzet. Északon többfelé párássá, ködössé válik a levegő. A déli-délkeleti szél a Dunántúlon megélénkül, nyugaton, északnyugaton erős lökések is lehetnek. Hajnalban -1, +6 fok között alakul a hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön többfelé találkozhatunk esőtől vizes, csúszós utakkal, az északi-északkeleti tájakon pedig ónos eső okozhat jeges, síkos, nagyon csúszós utakat. Ennek hatására jelentősen megnőhet a féktávolság, érdemes nagyobb követési távolságot tartani. Egy-egy élénk délies széllökés csak helyenként csökkentheti kissé a járművek menetstabilitását. Néhol pára-, ködfoltok okozhatnak korlátozott látási viszonyokat. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön front nem lesz térségünkben, de melegfront jellegű panaszok jelentkezhetnek a felettünk zajló melegedés hatására. Többen tapasztalhatnak fejfájást, migrént, tompaságot, fáradékonyságot. A borongósabb tájakon élők lehangoltok lehetnek, a naposabb tájakon tartózkodók közérzete viszont javulni fog. Öltözzünk melegen, rétegesen, táplálkozzunk vitamindúsan!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,