Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.11.13)

Pénzcentrum2016. november 13. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2016.11.13).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2016.11.13).

36 órás előrejelzés

Vasárnap nyugat felől egyre inkább felszakadozik a felhőzet, a Dunántúlon majd a középső tájakon is kisüt a nap. Napközben inkább már csak a keleti határ mentén és a Nyírségben eshet gyengén a hó. Többfelé szeles marad az idő, északkeleten viharos lesz az északi-északnyugati szél. Hajnalban -4, +2, délután 2-6 fok valószínű.

Hétfő reggel északkeleten lesz több felhő az égen, máshol gyengén, helyenként változóan felhős időre ébredhetünk. Gyenge hószállingózás legfeljebb az északkeleti határ mentén fordulhat elő. Az északi-északnyugati szél gyengül, mérséklődik. A legalacsonyabb hőmérséklet 0 és -7 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap inkább már csak a keleti határ mentén és Nyírségben fordulhat elő hószállingózás, gyenge havazás. Ezeken a tájakon így még vizes, csúszós, helyenként latyakos utakkal találkozhatunk, máshol már szárazak lesznek az utak, azonban a hegyekben a szombati havazás nyomán még havas, hókásás útszakaszok fogadhatják a közlekedőket. Sokfelé még élénk, a Dunántúlon erős, keleten, északkeleten viharos szél csökkentheti a menetstabilitást. A naposabb dunántúli tájakon vezetés közben érdemes lesz napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnapra megszűnik a fronthatás, az átlagosnál hidegebb időben azonban tartóssá válhatnak a kopásos eredetű ízületi panaszok. Kezdetben még vérnyomás ingadozás is előfordulhat. Az ország naposabb nyugati felén viszont már javul hangulatunk, közérzetünk. Sokfelé még szeles lesz az idő, különösen keleten, északkeleten és a Dunántúlon okozhat az erős, helyenként viharos szél fejfájást, ingerlékenységet, nyugtalanságot, valamint emiatt hőérzetünk is alacsonyabb lesz. öltözzünk melegen, rétegesen, táplálkozzunk vitamindúsan!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,