Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.11.01)

Pénzcentrum2016. november 1. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2016.11.01).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2016.11.01).

36 órás előrejelzés

Kedden több-kevesebb napsütés mellett változóan, többször erősen felhős lesz az ég, délutántól nyugaton csökken jelentősebben a felhőzet. Csapadék nem várható. A délire, délnyugatira forduló szél néhol északnyugaton és északkeleten megélénkül. A csúcshőmérséklet 9 és 15 fok között alakul.

Szerdán észak felől hidegfront éri el térségünket. Eleinte változóan, majd a nap második felében a legtöbb helyen már erősen felhős lesz az ég. Kezdetben csupán helyenként, délutántól főként az ország déli, délnyugati felén egyre több helyen alakulhat ki eső, zápor. Feltámad a nyugati-délnyugati szél, mely délutántól a Dunántúlon északira, északnyugatira fordul. Hajnalban 0, +6, napközben 11-17 fokra készülhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden már több felhő lesz felettünk, de említésre méltó csapadék nem várható, így szinte mindenhol száraz utakra számíthatnak az útnak indulók. A délire, délnyugatira forduló szél néhol északnyugaton, északkeleten csökkenthetik a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden sem terheli fronthatás szervezetünket. A hideg reggeli órákban azonban felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok. A viszonylag nagy napi hőingás felerősítheti a keringési problémákkal élők panaszait, náluk vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. Néhol még szeles lehet az idő, ami fejfájást, nyugtalanságot okozhat. A hosszabb-rövidebb napos időszakokat még érdemes kihasználni, ha tehetjük, mozduljunk ki a szabadba! Öltözzünk melegen, rétegesen, könnyedén megfázhatunk!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,