Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.10.18)

Pénzcentrum2016. október 18. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2016.10.18).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2016.10.18).

36 órás előrejelzés

Kedden napközben folytatódik a felhős, borongós idő, kisebb esőre elsősorban a dunántúli tájakon kell számítani. Helyenként a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén továbbra is élénk lehet a délkeleti szél. 10 és 15 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

Szerda reggel is sok felhő lesz felettünk, helyenként szitálás, kisebb eső előfordulhat. Nyugaton pára, köd kialakulhat. Nem lesz jelentős a légmozgás. Hajnalban 3-9 fokot mérhetünk. Napközben folytatódik a felhős, borongós idő, elszórtan továbbra is előfordulhat szitálás, kisebb eső. A szél gyenge, mérsékelt marad. 9 és 14 fok közé melegszik délutánra a levegő.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden elsősorban a Dunántúlon alakulhat ki szitálás, kisebb eső, ezért elsősorban ezeken a tájakon találkozhatunk nedves, vizes, csúszós utakkal. A Dunántúlon többfelé, illetve a Duna-Tisza közén helyenként élénk, esetleg erős lökések kísérhetik a délkeleti szelet, melyek ronthatják a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden sem lesz front térségünkben, de a borongós, szürke időben nem javul az élettani helyzet. Sokunknál jelentkezhetnek kopásos eredetű ízületi panaszok, fáradtság, bágyadtság, dekoncentráltság, álmosság. Alacsony lesz a hő- és komfortérzetünk, ezért ajánlott a vastag, réteges öltözet. Fokozzuk a vitaminbevitelt, fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,