Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.10.13)

Pénzcentrum2016. október 13. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2016.10.13).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2016.10.13).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön a délnyugati országrészben sok napsütés várható, máshol az erősen felhős időszakok mellett inkább rövid napos időszakok valószínűek. Már csak néhol fordulhat eső gyenge eső, egy-egy zápor. Északkeleten még élénk lökések kísérhetik az északias szelet, máshol gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. Délután 10-15 fokot mérhetünk.

Péntek reggel változóan, erősen felhős időre ébredhetünk, csapadék sehol sem valószínű, és pára-, ködfoltok is csak helyenként képződhetnek. Északnyugaton élénk lehet a délkeleti szél. A legalacsonyabb hőmérséklet -1 és +6 fok között alakul, északkeleten lehet gyenge fagy. Napközben is marad a változóan, időnként erősen felhős idő, több-kevesebb szűrt napsütéssel. Csapadék nem várható. A középső és nyugati tájakon élénk, északnyugaton erős lökések kísérhetik a keleti-délkeleti szelet. Délutánra 11 és 17 fok közé melegszik a levegő.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön napközben már csak helyenként fordulhat elő gyenge eső, egy-egy zápor, az ország nagy részén egyre inkább száraz utakon autózhatunk. Északkeleten az élénk északi szél kissé csökkentheti a menetstabilitást. A naposabb délnyugati országrészben vezetés közben érdemes napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön nem lesz front térségünkben, kedvezően alakul az élettani helyzet. A hűvös idő miatt az érzékenyek körében ízületi panaszok továbbra is előfordulhatnak. Napközben a naposabb tájakon javul a hő- és komfortérzetünk. Továbbra is ajánlott a vastag, réteges öltözet, könnyedén megfázhatunk. Az immunrendszer erősítése érdekében fokozzuk a vitaminbevitelt, fogyasszunk több zöldséget, gyümölcsöt!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,