Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.10.11)

Pénzcentrum2016. október 11. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2016.10.11).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2016.10.11).

36 órás előrejelzés

Kedden napközben országszerte eleredhet időnként az eső, keleten, délkeleten egy-egy zápor is előfordulhat. Továbbra is előfordulhatnak helyenként élénk, az Északi-középhegység magasabb tájain erős északi-északkeleti széllökések. A legmelegebb órákban mindössze 8 és 13 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerda reggel is borongós időre ébredhetünk, kisebb eső több tájegységünkön továbbra is kialakulhat. Északkeleten az északkeleti, északnyugaton az északnyugati szél lehet élénk, Sopron rétségében esetleg erős. A minimum-hőmérséklet 4 és 9 fok között alakul. Napközben a Dunántúlon egyre nagyobb területen szűnik meg a csapadék, a Dunától keletre viszont továbbra is sokfelé kell számítani esőre. Északkeleten, valamint nyugaton, északnyugaton lehet élénk, Sopron térségében erős az északi-északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 8 és 12 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden országszerte számítani kell esőtől, záporoktól vizes, csúszós utakra. A sokfelé élénk, északon helyenként az erős északi-északkeleti széllökések ronthatják a járművek menetstabilitását. Vezessünk óvatosan! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden kettősfronti hatás érvényesül, ezért fokozódhatnak a keringési- és szívbántalmak, különböző eredetű fejfájásos panaszok is jelentkezhetnek. A kopásos eredetű ízületi panaszok sem enyhülnek. Az érzékenyek körében vérnyomás-ingadozás is előfordulhat. A hűvös, csapadékos időben romlik hő- és komfortérzetünk, nő a megfázásveszély. Ajánlott a vastag, réteges öltözet. Az immunrendszer erősítése érdekében fokozzuk a vitaminbevitelt, fogyasszunk több zöldséget, gyümölcsöt!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,