Ma már olcsóbb repülni, mint vonatozni? Jól járhatunk az új menetrenddel

Pénzcentrum2016. október 5. 14:30

Már áprilisban elindította a Debrecen-München közvetlen járatát a Lufthansa, a téli menetrend módosulásával azonban újabb átszállásos úticélok lettek elérhetők a légitársasággal.

2016 áprilisában Debrecen és München között elindított Lufthansa járat már új menetrend szerint közlekedik: a bajor fővárosból 11:00 órakor száll fel az útvonalon közlekedő Bombardier CRJ 900-as gép, majd 12:35-kor landol a cívisvárosban, ahonnan 13:15-kor indul vissza és 14:55-kor landol Münchenben.

A járat továbbra is a hét három napján, hétfőn, szerdán és pénteken közlekedik majd

- mondta Antal Gábor, a Lufthansa Csoport magyarországi vezetője.

A délelőtt 11 órás indulásnak köszönhetően összesen 23, Münchenbe érkező interkontinentális járatról lehet kényelmesen átszállni a Debrecenbe tartó Lufthansa-gépre, köztük olyan városokból, mint New York, Mexikóváros, Peking, Delhi, Hong Kong, Sanghaj, Mumbai, Kairó, Torontó, Teherán, Charlotte, Sao Paulo, Montréal, Boston és Denver. A Debrecenből Münchenbe induló utasok pedig 16 interkontinentális járatra szállhatnak át még aznap, köztük a Newark, Washington, Chicago, Tokió, San Francisco, Szöul, Montréal, Boston, Peking, Hong Kong felé induló gépekre.

Az új menetrend még több belföldi járat csatlakozását teszi lehetővé, így a Lufthansa valamennyi német városból (Hamburg, Düsseldorf, Köln/Bonn, Berlin, Stuttgart) Münchenbe induló reggeli járatával el lehet jutni Magyarországra. 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A megváltozott menetrend mellé kedvezményes jegyárakat vezettünk be, amelyek versenyképesek akár a vasúti, akár a közúti utazás díjával, egy müncheni retúrjegy már 29 000 forinttól elérhető, míg New Yorkba 130 ezer, Bostonba 140 ezer forinttól lehet foglalni

- tette hozzá Antal Gábor.

Címkék:
utazás, légitársaság, lufthansa,