Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.09.20)

Pénzcentrum2016. szeptember 20. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2016.09.20).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2016.09.20).

36 órás előrejelzés

Kedden eleinte még keleten, délkeleten és néhol a Dunántúl középső sávjában fordulhat elő kisebb eső, zápor, majd napközben észak, északnyugat felől csökkenni, szakadozni kezd a felhőzet, egyre többfelé kisüt a nap. A legtöbb felhő a középső tájakon maradhat, a déli órákra azonban mindenhol megszűnik a csapadék. Élénk, elsősorban a Dunántúl nyugati felén és keleten, északkeleten gyakran erős, néhol viharos lökések kísérhetik az északi-északnyugati szelet. Délutánra 16 és 21 fok közé melegszik a levegő.

Szerda reggel a középső tájak fölött lesz több, máshol kevesebb felhő, csapadék azonban sehol sem várható. Mérséklődik a szél. Hajnalra 6 és 12 fok közé csökken a hőmérséklet Napközben változóan-felhős napos időre készülhetünk, legfeljebb az északi tájakon alakulhat ki helyenként egy-egy jelentéktelen zápor. Keleten, északkeleten és a Dunántúl északnyugati felén megélénkül az északi szél. Délután 16-20 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden eleinte még keleten, délkeleten és néhol a Dunántúl középső sávjában találkozhatunk kisebb esőtől, záportól nedves csúszós utakkal, a déli órára azonban mindenhol megszűnik a csapadék. Élénk, főként a Dunántúl nyugati felén és keleten, északkeleten erős, néhol viharos lesz az északi-északkeleti szél, mely jelentősen csökkentheti a járművek menetstabilitását! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden fronthatás ugyan már nem várható, ám a hűvösebb, sokfelé szeles időben különböző eredetű fejfájásos panaszok és ebből eredően koncentrálási nehézségek jelentkezhetnek. Egyesek ingerültséget, nyugtalanságot is tapasztalhatnak. Reggel a hűvös időben erősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. A megfázásveszély növekszik, rétegesen öltözködjünk!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,