Kifosztották a villamoson az alvó utast: videó is készült az esetről

Pénzcentrum2016. szeptember 8. 18:30

Két férfi ellen indult eljárás, mert kifosztottak a villamoson egy alvó utast. A rendőrök a helyszín közelében elfogták őket, és amikor átvizsgálták a ruházatukat, előkerültek az ellopott értékek is.

A XI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást folytat P. Miklós 43 éves szegedi és T. Krisztián 23 éves budapesti lakosok ellen kifosztás bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - írja a Police.hu.

A két férfi szeptember 4-én 2 óra körül jelent meg a Karinthy Frigyes úti megállónál, majd P. Miklós felszállt az ott várakozó villamosra. A férfi odalépett az alvó sértetthez és átkutatta a zsebeit, majd elvette a mobiltelefonját és a készpénzét. Ezután leszállt a járműről és társával együtt átnézték a megszerzett pénztárcát, majd újra felszállt a villamosra és az üres pénztárcát visszarakta a sértett zsebébe. Ezután a két férfi távozott a helyszínről.

A kiérkező rendőrök a Karinthy Frigyes út és a Bartók Béla út kereszteződésénél fogták el a két elkövetőt. P. Miklós ruházatának átkutatásakor táskájából előkerült az ellopott mobiltelefon és a készpénz. A rendőrök az elfogást követően a két férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették őket.

Címkék:
utazás, villamos, rablás, rendőrség, lopás, nyomozás,