Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.09.03)

Pénzcentrum2016. szeptember 3. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szombaton (2016.09.03).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szombaton (2016.09.03).

36 órás előrejelzés

Szombaton a napsütést leginkább vékony fátyolfelhők szűrhetik, csak kevés gomolyfelhő jelenhet meg az égen, de csapadék nem valószínű. A légmozgás nem lesz jelentős. Délutánra a legtöbb helyen 27 és 31 fok közé melegszik a levegő.

Vasárnap változóan felhős-napos, meleg nyári időre számíthatunk, zápor, zivatar legfeljebb estefelé az északnyugati tájakon alakulhat ki. Napközben nyugaton, északnyugaton és helyenként északkeleten megélénkül a délnyugati szél. Hajnalra 10 és 16 fok közé csökken a hőmérséklet, délután pedig 28-32 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szombaton sok napsütésre, országszerte száraz időre van kilátás, így leginkább a napszemüvegekre lesz szükség vezetés közben. Jelentős légmozgástól nem kell tartani. A meleg időben gyermekeinket, házi kedvenceinket ne hagyjuk a tűző napon álló zárt járműben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szombaton sem érkezik front a térségünkbe, a napsütés hatására élénkebbek, vidámabbak lehetünk, javul a fizikai és szellemi teljesítőképesség. Csupán reggel a hűvösebb időben jelentkezhetnek kopásos eredetű ízületi fájdalmak, illetve a viszonylag nagy napi hőingás okozhat kisebb keringési és szívproblémákat. Ha tehetjük, töltsünk minél több időt a szabadban, ne feledkezzünk meg azonban bőrünk védelméről, a déli, kora délutáni órákban erős lesz az UV-sugárzás!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,