Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.08.09)

Pénzcentrum2016. augusztus 9. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2016.08.09).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2016.08.09).

36 órás előrejelzés

Kedd reggel országszerte derült időre ébredhetünk, a szél is gyenge marad. A legalacsonyabb hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul. Délután az ország nagy részén folytatódik a napos idő, a nyugati-északnyugati határhoz közeli tájakra egy közeledő hidegfront miatt azonban záporok, zivatarok érkezhetnek. A légmozgás gyenge, mérsékelt lesz, majd a kora esti óráktól északnyugat felől északnyugatira fordul a szél és feltámad. A legmagasabb hőmérséklet 28 és 32 fok között alakul.

Szerdán északnyugat felől záporokkal, zivatarokkal, megerősödő északnyugati széllel hidegfront érkezik. Északnyugaton már jelentősen visszaesik a hőmérséklet, keleten és délen még 30-32 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden napos, száraz időben lesz részünk, így leginkább a napszemüvegekre lesz szükség vezetés közben. Legfeljebb a késő délutáni órákban alakulhat ki északnyugaton, nyugaton zápor, melynek környezetében vizessé, csúszóssá válhatnak az utak. Az esti órákban az északnyugaton felélénkülő szél csökkentheti a járművek menetstabilitását. Gyermekeinket, házi kedvenceinket ne hagyjuk a tűző napon álló, zárt járművekben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden frontmentes, országszerte napos időre van kilátás. Csupán a melegedésre fokozottan érzékenyek körében jelentkezhet enyhe fejfájás, kisebb vérnyomás-ingadozás. Érdemes lesz kimozdulni a szabadba, az UV-sugárzás viszont 10 és 16 óra között nagyon erős lesz, gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről! Fogyasszunk kellő mennyiségű folyadékot!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,