Nem gondoltad volna, hogy a foci EB erre is hatással van

Pénzcentrum2016. augusztus 3. 12:01

Megugrott a foglalások száma a magyar válogatott sikeres EB-szereplését követően. Az április-júliusi időszakra vonatkozó adatokból az is látszik, hogy a repülővel utazók körében idén a görög és a máltai tengerparti nyaralások a legnépszerűbbek.


A repülős nyaralási úticélok népszerűségi listájának élén Korfu, Kréta, Zakinthosz, Málta, Costa Brava és Tenerife állnak a Wizz Tours közleménye szerint.

Ezen a nyáron különösen látványos a görög helyszínek közkedveltsége, ami elsősorban a kimeríthetetlen szálláskínálat és a jó árszínvonal kombinációjának eredménye

 - mondta el Barits János, a Wizz Tours ügyvezető igazgatója. Hozzátette, hogy a görög szigetek mindig is népszerűek voltak a magyarok körében, de az elmúlt időszakban az utazók kezdik felfedezni Máltát is, valamint látványosan nő az érdeklődés az olyan távolabbi úticélok iránt is, mint a Kanári-szigetek

Az idei nyári szezon különlegessége, hogy a futballválogatott sikeres EB-szereplésének köszönhetően a magyarok a szokásosnál is később kezdték szervezni nyaralásukat.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
A magyarok jellemzően későn foglalnak, de most igazán az EB után ugrott meg a foglalások száma

- mondta el Barits János.

A késői foglalási start eredményeként a vártnál erősebb lesz a last minute szezon: még augusztusban is jelentős számú foglalás várható.

Címkék:
utazás, repülő, last minute, görögország, eb,