Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.07.29)

Pénzcentrum2016. július 29. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2016.07.29).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2016.07.29).

36 órás előrejelzés

Péntekre virradóra még keleten, napközben inkább már csak északkeleten alakulhatnak ki záporok, zivatarok, máshol a sok napsütés mellett csak időnként növekszik meg a gomolyfelhőzet, csapadék előfordulásának kicsi az esélye. A nyugati-északnyugati szelet főként az ország északi felén kísérhetik helyenként élénk lökések. Reggelre főként a Tisza mentén és az Északi-középhegységben alakulhatnak ki pára-, ködfoltok. A legalacsonyabb hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul, míg délutánra 26 és 31 fok közé melegszik a levegő.

Szombat reggel hazánk nagy rész felett kevés lesz a felhő, többfelé derült időre ébredhetünk. Északkeleten lehet több a felhő, itt pára, köd is képződhet. A gyenge szélben hajnalra 14 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Péntekre virradóra még főként a keleti tájakon, napközben inkább már csak az északkeleti országrészben találkozhatunk záporok, zivatarok következtében vizes, csúszós utakkal, helyenként hirtelen lecsökkenő látástávolsággal, máshol többnyire száraz utakon közlekedhetünk. Északon a kissé élénk nyugati-északnyugati szél némileg csökkentheti a menetstabilitást. A naposabb időben érdemes vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken frontmentes időre van kilátás, kissé javul az élettani helyzet. Az előző napokban tapasztalt fülledtség nagyrészt megszűnik, a meleg, párás idő okozta panaszok enyhülnek, de enyhe fejfájás, görcsös panaszok még jelentkezhetnek. Délelőtt 11 és délután 15 óra között többfelé erős lesz az UV-sugárzás, gondoskodjunk bőrünk védelméről! Ne feledkezzünk meg szervezetünk folyadék-utánpótlásáról sem!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,