Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.07.18)

Pénzcentrum2016. július 18. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2016.07.18).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2016.07.18).

36 órás előrejelzés

Hétfőn eleinte még keleten eshet, nyugat felől azonban már felszakadozik a felhőzet. Napközben a gomolyos-napos időben főként a keleti országrészben, esetleg az Alpokalján alakulhat ki elszórtan zápor, egy-egy zivatar. Az északnyugati szél sokfelé élénk lesz. Melegszik az idő, délután már 24-28 fokig emelkedik a hőmérséklet. Hajnalban 12-17 fok várható.

Kedd reggel az Alföldön találkozhatunk felhősebb tájakkal, máshol gyengén felhős, derült időre ébredhetünk. Csapadék nem várható. Keleten, északkeleten és a Dunántúlon helyenként élénk lehet az északi-északnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 11 és 17 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn inkább már csak a keleti országrészben találkozhatunk záporoktól nedves, csúszós útszakaszokkal, máshol szárazak lesznek az utak. A naposabbra forduló időben vezetés közben érdemes lesz napszemüveget viselni. A többfelé élénk északnyugati szélben csökkenhet a menetstabilitás. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn eleinte keleten még kettősfront okozhat panaszokat, napközben markáns fronthatás azonban már ott sem érvényesül. Így keleten még nyugtalanság, vérnyomás-ingadozás, alvásproblémák jelentkezhetnek. A naposabb időben javul a komfortérzet, valamint a teljesítőképesség is. Ha tehetjük, mozduljunk ki a szabadba, ne feledkezzünk meg azonban bőrünk védelméről, 11 és 15 óra között többfelé nagyon erős lehet az UV-sugárzás!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,