Még nem tudod, hol nyaralsz? Ezeket az utakat nem késő lefoglalni

Pénzcentrum2016. július 17. 15:32

Ugyan a főszezon alatt már kevés olcsó repülőjegyes utat találunk, azonban az utószezon és az őszi utak még mindig jutányos áron lefoglalhatók. Nem árt viszont sietni a repülőjegyek megvásárlásával, mert az árak hamarosan nőhetnek. Van persze olyan időszak, amit érdemes lesz elkerülni, mivel akár másfélszeresét is fizethetjük ilyenkor.

Aki most szeretné lefoglalni a nyaralását, még mindig nincs elkésve, ugyanis több, tipikus tengerparti nyaralóhelyre még találhatunk last minute jegyeket. A repjegy.hu ajánlatai között böngészve

  • Máltára,
  • Ciprusra,
  • Mallorcára és
  • Grand Canariára is találunk 30-40 ezer forint körüli jegyeket.

Ezek az ajánlatok azonban már nem a főszezonra, hanem tipikusan az utószezonra vonatkoznak, vagyis szeptemberi utazásról van szó. Ugyan elsőre úgy tűnhet, hogy ekkor már nem érdemes tengerpartra utazni, azonban ezeken a helyeken a jó klímának köszönhetően még ekkor is jó idő van, sőt, aki a 35 fok körüli hőmérsékletet már elviselhetetlennek tartja, a szeptemberi utazással ezt is elkerülheti. Attól viszont ilyenkor sem kell tartani, hogy nagyon hideg lenne, és a déli elhelyezkedés miatt a nap is erős ezeken a szigeteken.

Nemcsak tengerpartra érdemes most foglalni

Nemcsak a tengerparti nyaralást érdemes most lefoglalni, ugyanis az őszi hétvégékre (vagy akár teljes hétre) a fapados társaságok ajánlatai között még most is találunk jó áron repülőjegyeket. Ha viszont kifejezetten az őszi szünet idejére foglalnánk, akkor azt láthatjuk, hogy a légitársaságok erősen megnyomták a tintát a papíron, mivel

nem ritka, hogy másfélszeres áron tudunk csak foglalni, így egy-két héttel november 1-je előtt vagy után sokkal olcsóbb jegyekre is bukkanhatunk.

Bármelyiket is válasszuk, nem érdemes sokat várni a foglalással, ugyanis az árak hamar megindulnak felfelé, ahogy egyre többen érdeklődnek ezek iránt.

Ha szeptemberben utaznánk, akkor a sok múzeummal kecsegtető helyekből ezeket érdemes megnézni, itt fejenként 30-40 ezer forintos jegyeket találhatunk:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

  • Madridba,
  • Barcelonába,
  • Londonba,
  • Moszkvába,
  • Varsóba vagy
  • Rómába is.

Ezek alapvetően egy hét hosszúságú utak, amelyeknél érdemes figyelembe venni, hogy a szálláshelyek árai között nagy eltérések lehetnek. Tipikusan olcsó szállást inkább a kelet-európai országokban találhatunk, de méretéből adódóan a déli országok nagyvárosaiban is lehet jó ajánlatokat találni.

Loading...

Címkék:
utazás, repülőjegy, repjegy,