Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.07.10)

Pénzcentrum2016. július 10. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2016.07.10).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2016.07.10).

36 órás előrejelzés

Vasárnap reggel a középső tájakon ébredhetünk derült, illetve gyengén felhős időre, a Dunántúlon és a Tiszántúlon lehetnek még felhősebb körzetek, de csapadék sehol sem várható. A légmozgás gyenge marad. A legalacsonyabb hőmérséklet 11 és 17 fok között alakul. Napközben sok napsütésre van kilátás, de időnként a Dunántúlon és a Tiszántúlon gomolyfelhők továbbra is megjelenhetnek, viszont csapadék ezekből sem várható. Gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. A legmelegebb órákban 27 és 32 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfő reggel alig lesz felhő az égen, csapadék természetesen sehol sem várható. Nyugaton, északnyugaton élénk lehet a déli-délkeleti szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 13 és 21 fok között alakul, nyugaton, északnyugaton lehet legenyhébb a hajnal.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap száraz utakra, kedvező közlekedési feltételekre számíthatnak az útnak indulók. A napos időben érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni! Gyermekeinket, házi kedvenceinket ne hagyjuk a tűző napon álló zárt járműben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap nem lesz front térségünkben, de a melegedés hatására az érzékenyek körében fejfájásos tünetek, vérnyomás panaszok jelentkezhetnek. Nehéz napok várnak az idősekre és a keringési betegségben szenvedőkre, ezért ők lehetőleg kerüljék a nehéz fizikai munkát. Kedvező idő vár a strandolókra, viszont 10 és 16 óra között nagyon erős lesz az UV-sugárzás, ezért gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről, kerüljük a direkt napfényt!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,