Ettől az időjárástól eldobod az agyad

Pénzcentrum2016. július 8. 19:32

Több-kevesebb fátyol- és gomolyfelhő lesz az égen, majd a késő délutáni, esti órákban az ország északi részén átmenetileg vastagabb felhőzet is megjelenik, számottevő csapadék nélkül.


Az éjszaka második felétől egy északnyugatról érkező hidegfront szakadozott felhőzete is átrobog az ország felett, elsősorban az Északi-középhegység környékén okozva futó záporokat, egy-egy zivatart.

KATTINTS! Friss időjárás-jelentésért kattintside.

A front mögött szombat délelőttől az ország nagy részén a napsütést a kissé szeles időben felhőátvonulások zavarják, legfeljebb itt-ott előforduló rövid záporral. Hozzávetőlegesen a Salgótarján-Békéscsaba vonaltól északkeletre napközben viszont erőteljes gomolyfelhő-képződésre, szórványosan kialakuló záporokra, zivatarokra számíthatunk átmeneti viharos széllökések kíséretében. Az időszakosan élénk déli szél este a Dunántúlon is mérséklődik, majd hajnaltól a szél északnyugatira fordul, nagy területen megerősödik, a Dunakanyar környékén helyenként viharossá fokozódik. Gyengébb légmozgás szombaton a délnyugati megyékben várható.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12, 19 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton az ország nagyobb részén 26 és 31 fok között alakul, de Borsodban és a Nyírség keleti felében ennél néhány fokkal hűvösebb lehet.

Címkék:
utazás, időjárás, eső, hétvége, napsütés, felhő, meleg,