Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.06.11)

Pénzcentrum2016. június 11. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szombaton (2016.06.11).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szombaton (2016.06.11).

36 órás előrejelzés

Szombat reggel változóan, erősen felhős időre ébredhetünk, de ekkor legfeljebb csak elszórtan lehet egy-egy gyenge zápor. A délnyugati, nyugati szél általában gyenge lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet 10 és 16°C között alakul. Napközben az erőteljes gomolyfelhő-képződésnek köszönhetően sokfelé számítani kell záporok, zivatarok kialakulására, helyenként felhőszakadás, jégeső is előfordulhat. Időnként élénk lehet a szél, de zivatarok környezetében erős, viharos széllökések is előfordulhatnak. A legmelegebb órákban 23 és 28 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap kezdetben sokfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar is kialakulhat, de a délutáni órákban egyre többfelé megszűnhet a csapadék. Élénk, erős lehet a szél. Visszaesik a hőmérséklet, a maximumok 16 és 24 fok között alakulnak. Hajnalban 11-17 fok várható.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szombaton sokfelé kell számítani záporoktól, zivataroktól vizes, csúszós útszakaszokra, helyenként jégeső is kialakulhat. Zivatarok környezetében hirtelen lecsökkenhet a látástávolság, valamint átmenetileg az erős, viharos széllökések ronthatják a járművek menetstabilitását, de zivataroktól függetlenül is lehetnek élénk széllökések. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szombaton kettős fronthatásra készülhetnek az érzékenyebbek, emiatt fejfájás, vérnyomás- és keringési problémák léphetnek fel. Alvászavarok szintén előfordulhatnak. A kissé szeles idő fokozhatja a fejfájásos, migrénes betegek tüneteit is.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,