Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.06.08)

Pénzcentrum2016. június 8. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2016.06.08).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2016.06.08).

36 órás előrejelzés

Szerdán a napos időszakok mellett időnként felhők is megjelennek az égen, de csapadék ezekből hazánk nagy részén nem várható, legfeljebb az Alpokalján alakulhat ki néhol egy-egy zápor. Nem lesz jelentős a légmozgás. A legmagasabb hőmérséklet 23 és 27 fok között alakul.

Csütörtök reggel többnyire gyengén, helyenként közepesen felhős lesz az ég, csapadék továbbra sem várható. A gyenge déli, délnyugati szélben hajnalra 8 és 14 fok közé hűl a levegő. Napközben kezdetben lesznek inkább hosszabb napos időszakok, délután nyugat felől egyre több felhő érkezik fölénk, és az ország északi felén záporok, zivatarok kialakulására is számíthatunk. Északon, északkeleten helyenként megélénkülhet a délnyugati szél. Délutánra 23 és 28 fok közé melegszik a levegő.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán továbbra is száraz utakra, kedvező időjárási körülményekre számíthatnak az útnak indulók, legfeljebb az Alpokalján fordulhat elő néhol kis eséllyel futó zápor. Jelentős légmozgástól nem kell tartani. A napos időben érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán sem lesz front fölöttünk, átlagos hőmérsékletű kora nyári időre van kilátás. Hajnalban a hűvösebb tájakon ugyanakkor átmenetileg felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. A napos idő kedvező hatással lesz hangulatunkra, érdemes minél több időt a szabadban tölteni. Az UV-sugárzás ugyanakkor 11 és 15 óra között sokfelé nagyon erős lesz, gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről, viseljünk szalmakalapot! Ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről sem!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,