Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.06.07)

Pénzcentrum2016. június 7. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2016.06.07).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2016.06.07).

36 órás előrejelzés

Kedden napközben országszerte több órára kisüt a nap, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből csapadék sehol sem várható. A keleti tájakon találkozhatunk felhőmentes körzetekkel is. Keleten, északkeleten és délkeleten gyakran élénk lesz az északi, északkeleti szél. Délutánra 22 és 26 fok közé melegszik a levegő.

Szerdán reggel kevés felhő lesz az égen, csapadék sehol sem várható. A légmozgás általában gyenge, helyenként mérsékelt lesz. A minimum-hőmérséklet 7 és 12°C között alakul. Napközben a napos időszakok mellett időnként felhők is megjelennek az égen, de csapadék ezekből nem várható. Nem lesz jelentős a légmozgás. A legmagasabb hőmérséklet 23 és 27 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden száraz utakra, kedvező időjárási körülményekre számíthatnak az útnak indulók, de a keleti, északkeleti és a délkeleti tájakon az élénk északi, északkeleti szél kissé csökkentheti a járművek menetstabilitását. A napos időben érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden front nem lesz térségünkben, de a hidegfrontra fokozottan érzékenyek körében még előfordulhatnak izom- és hasi görcsök, illetve görcsös fejfájás is. A napos időnek köszönhetően javul közérzetünk, hangulatunk. Az UV-sugárzás ugyanakkor 11 és 15 óra között sokfelé nagyon erős lesz, gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről, viseljünk szalmakalapot! Ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről sem!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,