Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.05.31)

Pénzcentrum2016. május 31. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2016.05.31).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2016.05.31).

36 órás előrejelzés

Kedd reggel hazánk nagy részén derült vagy gyengén felhős időre ébredhetünk, több felhő az Alpokalján és északkeleten lehet. A nyugati és északkeleti határ közelében egy-egy zápor sem zárható ki. A délnyugati szelet főként a Balatontól délre kísérhetik élénk lökések, míg a szélcsendesebb északi megyékben pára-, ködfoltok is kialakulhatnak. Hajnalra 11 és 17 fok közé csökken a hőmérséklet. Napközben a változóan felhős-napos időben főként északon, északnyugaton lehet több helyen zápor, zivatar. Gyakran lesz élénk, olykor erős a délnyugati szél, a hőmérséklet délután 23-28 fok között alakul.

Szerdán virradóra gyengén vagy közepesen felhős időre készülhetünk, a reggeli órákban néhol, de elsősorban az északnyugati részeken futó zápor is kialakulhat. A gyenge vagy mérsékelt délnyugati szélben 14-17 fok közé hűl mindössze a levegő.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden főként északon-északnyugaton számíthatunk záporoktól, zivataroktól vizes csúszós utakra. Az intenzívebb gócokban hirtelen lecsökkenhet a látástávolság, illetve viharos széllökések csökkenthetik a járművek menetstabilitását. Zivataroktól függetlenül délen többfelé élénk, erős délnyugati szélre kell készülni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden nem várható fronthatás, a meleg idő azonban megviselheti az idősebbek szervezetét; a szívbetegeknek is ajánlott kerülni a megterhelő tevékenységeket. Zivatarok idején felerősödhetnek az asztmás panaszok. Az UV-sugárzás a 11 és 15 óra közötti időszakban ismét többfelé lehet erős, gondoskodjunk bőrünk védelméről! Fogyasszunk sok folyadékot!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,