Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.05.14)

Pénzcentrum2016. május 14. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szombaton (2016.05.14).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szombaton (2016.05.14).

36 órás előrejelzés

Szombaton is sok felhő lesz felettünk, de a délutáni órákban már helyenként szakadozottabbá válhat a felhőzet. Többfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar. Élénk, erős lesz a nyugatias irányú szél. A minimumok 9-14, a maximumok pedig 15-20 fok között alakulnak.

Vasárnapra virradó éjszaka hidegfront érkezik, így napközben sokfelé erős lehet az északnyugati szél. Kezdetben többfelé várható eső, zápor, délután viszont a keleti országrész kivételével egyre többfelé megszűnik a csapadék, északnyugat felől megkezdődik a felhőzet felszakadozása. Napközben 11-20 fok között alakulnak a maximumok.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szombaton sokfelé kell számítani esőtől, záporoktól, helyenként zivataroktól vizes, csúszós utakra. Zivatarok környezetében hirtelen lecsökkenhet a látástávolság, valamint a viharos széllökések jelentősen csökkenthetik a járművek menetstabilitását. Ugyanakkor zivataroktól függetlenül is élénk, helyenként erős lesz a nyugatias szél. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szombaton front nem lesz felettünk, ugyanakkor a többnyire felhős, sokfelé csapadékos idő negatív hatással lehet hangulatunkra, közérzetünkre. A többnyire felhős, szeles időben csökken hő- és komfortérzetünk. A csapadékos időnek köszönhetően azonban csökken a pollenterhelés, enyhülnek az allergiás panaszok.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,