Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.04.22)

Pénzcentrum2016. április 22. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2016.04.22).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2016.04.22).

36 órás előrejelzés

Pénteken kezdetben sok lesz a napsütés, majd a nap második felében már többfelé megnövekedhet a felhőzet, de csapadék nem várható. Többfelé élénk lökések kísérhetik a nyugati, délnyugati, a Dunántúl északnyugati felén az északi, északnyugati szelet. Délutánra 19 és 24 fok közé melegszik a levegő.

Szombaton kezdetben változóan felhős időre van kilátás, az ország nagy részén hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, majd délutántól egyre több lesz fölöttünk a felhő. Reggel inkább csak északnyugaton, napközben eleinte helyenként, a délutáni órák második felétől délnyugat felől már több helyen várható eső, zápor, főként a Dunántúl délkeleti felén egy-egy zivatar. A délnyugati szél a Dunántúl déli felén megélénkül, zivatarok környezetében megerősödik. Hajnalban 5-10, délután 17-23 fokra van kilátás, délen, délkeleten lesz melegebb.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken is alapvetően száraz utakon autózhatunk, a napszemüvegekre is szükség lesz vezetés közben. Többfelé élénk lesz a nyugati, délnyugati, a Dunántúl északnyugati felén az északi, északnyugati szél, mely kissé csökkentheti a menetstabilitást. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken továbbra is frontmentes időre, kedvező élettani helyzetre számíthatunk. Reggel a hideg időben azonban felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi fájdalmak, a nagy napi hőingás pedig vérnyomás-ingadozást okozhat. Napközben a melegedés hatására többeknél fordulhat elő fejfájás, migrén, romlik a koncentráció, csökken a munkateljesítmény. Érdemes növelni a folyadékbevitelt. Az UV-sugárzás a déli órákban többfelé erős lehet, gondoskodjunk bőrünk védelméről! Öltözzünk rétegesen, reggel nagy lesz a megfázás-veszély!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,