Tarlós: nem akarják visszafejleszteni a kerékpáros közlekedést

MTI2016. április 21. 20:00

Mintegy harminc kerékpárosfejlesztést bonyolítanak le 2020-ig Budapesten, a rendszert áttekintik, ami nem jelenti azt, hogy a kerékpáros közlekedést vissza akarnák fejleszteni - mondta Tarlós István főpolgármester a Karc FM csütörtöki Spájz című műsorában.


A fővárosban az utóbbi öt évben mintegy negyven kerékpárosfejlesztést valósítottak meg, ezt a programot folytatják, és a következő években még 29-et bonyolítanak le - közölte Tarlós István, hozzátéve: szó sincs arról, hogy itt bárki visszafejlesztésről akarna gondolkodni.

KATTINTS! Gigabírság: százezrekkel húzhatják le a munkába siető magyarokat

Mint elmondta, szerdán "jó szellemű" megbeszélését folytattak a kerékpárosok küldöttségével, és meg is hívta őket a következő szakmai egyeztetésre.

Mi jóindulattal és tárgyilagosan állunk a kérdéshez az arányosság és a biztonságra törekvés szándékával

 - fogalmazott Tarlós István.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Hozzátette, a rendszert felülvizsgálják, áttekintik, hogy öt év alatt hova jutott el a fővárosi kerékpáros közlekedés helyzete.

Címkék:
utazás, közlekedés, bicikli, tarlós,