Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.04.19)

Pénzcentrum2016. április 19. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2016.04.19).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2016.04.19).

36 órás előrejelzés

Kedden napközben továbbra is az ország déli tájain várható további kevés csapadék, az ország északi, északnyugati, nyugati részein ugyanakkor hosszabb-rövidebb napos időszakokra számíthatunk. Az északi, északnyugati szél sokfelé élénk, erős lesz. A legmagasabb hőmérséklet 14-20 fok között alakul.

Szerda reggel már sehol sem várható csapadék, és több-kevesebb napsütésre mindenhol számíthatunk. Ugyanakkor még többfelé élénk lesz az északi, északnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 3 és 10 fok között alakul, a leghidegebb a szélvédettebb, derültebb északi völgyekben lehet. Napközben az ország nagy részén sok napsütésre van kilátás, ugyanakkor a keleti, északkeleti tájakon az időnként megnövekvő gomolyfelhőzetből egy-egy futó zápor kialakulhat. Továbbra is élénk, erős lesz az északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 14 és 18 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden a déli tájakon időnként eshet az eső, illetve egy-egy zápor is kialakulhat, így az erre autózók vizes, csúszós utakkal találkozhatnak. Országszerte élénk, erős lesz az északi, északnyugati szél, mely jelentősen csökkentheti a járművek menetstabilitását. A naposabb északi, északnyugati és nyugati tájakon viszont érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden már front nem lesz felettünk, de a térségünkbe érkező hidegebb levegő miatt az érzékenyek körében hidegfronti tünetek előfordulhatnak. A szeles időben vérnyomás panaszok, fejfájás jelentkezhet, romlik a hő- és komfortérzetünk. A naposabb tájakon viszont a déli órákban az UV-sugárzás elérheti az erős fokozatot, ezért ajánlott bőrünk megfelelő védelme!

Hójelentés

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon


Loading...

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,