Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.04.13)

Pénzcentrum2016. április 13. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2016.04.13).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2016.04.13).

36 órás előrejelzés

Szerdán napközben egyre többfelé erőteljesebben megnövekszik a felhőzet, és a késő délutáni óráktól elsősorban északnyugaton, északon és északkeleten záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Sokfelé élénk, nyugaton, délnyugaton helyenként erős lesz a délnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 20 és 25°C között alakul.

Csütörtökön virradóra főleg a nyugati, az északi és a keleti határ mentén várható zápor, kisebb eső, másutt többnyire közepesen vagy erősen felhős időre készülhetünk. A Dunántúlon már északnyugatira fordul és feltámad a szél, a minimumok 8 és 13 fok között alakulnak. Napközben gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, inkább csak rövid napos időszakok lehetnek. Több helyen várható eső, zápor, elsősorban északon és keleten, illetve helyenként a délnyugati határ mentén zivatar. A szél egyre nagyobb területen északnyugatira fordul és megerősödik, a Dunántúl északkeleti felén, majd a középső tájakon is sokfelé viharossá fokozódik. A csúcshőmérséklet 14 és 20 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán késő délutántól főként az északi-északkeleti országrészben fordulhat elő elszórtan zápor, zivatar, mely átmenetileg nedves, csúszós útfelületeket eredményezhet. Többfelé élénk, nyugaton, délnyugaton néhol erős lesz a délnyugati szél, ez csökkentheti a járművek menetstabilitását. A naposabb időben érdemes vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán front nem lesz felettünk, de a magasban zajló melegedés miatt az érzékenyebbek gyenge melegfronti tüneteket tapasztalhatnak. A változékonyságra és a nagy napi hőingásra érzékenyeknél enyhe fejfájás, kisebb vérnyomás-ingadozás előfordulhat. Sokfelé fülledté válik a levegő, ami légszomjat, nehézlégzést, mellkasi panaszokat eredményezhet. Kellemes tavaszi időre van kilátás, ha tehetjük, töltsünk minél több időt a szabadban!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,