Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.04.10)

Pénzcentrum2016. április 10. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2016.04.10).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2016.04.10).

36 órás előrejelzés

Vasárnap reggel is még a felhőké lesz a főszerep, helyenként azonban már szakadozottabb lesz a felhőtakaró. Helyenként még kisebb eső, gyenge zápor kialakulhat. A Dunántúlon élénk, időnként erős lökések kísérhetik az északnyugati szelet. Hajnalra 5 és 11 fok közé csökken a hőmérséklet. Napközben az erősen felhős időben elsősorban a keleti országrészben alakulhat ki még elszórtan zápor, néhol egy-egy zivatar, délutántól azonban már hosszabb időszakokra is felszakadozhat a felhőzet. Az északnyugati, északi szelet többfelé élénk, a Dunántúlon erős lökések kísérhetik. A csúcshőmérséklet 13 és 20 fok között alakul.

Hétfőn reggel már sehol sem várható csapadék, felszakadozik a felhőzet, a középső és keleti területeken lehetnek még erősen felhős tájak. Nyugaton és északkeleten átmenetileg megélénkülhet a szél, de alapvetően gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás, 6 és 11 fok közötti minimumokra van kilátás.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap már inkább csak keleten találkozhatunk záporok következtében vizes, csúszós utakkal. Intenzívebb csapadékhullás idején hirtelen lecsökkenhet a látástávolság. Elsősorban a Dunántúlon és a középső országrészben csökkentheti élénk szél a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap eleinte még gyenge kettősfronti hatás érvényesül, emiatt fejfájás, rossz közérzet, alvászavarok jelentkezhetnek. A szív- és keringési rendszer betegségeivel küszködők szédülést, vérnyomás-ingadozást tapasztalhatnak. A megélénkülő szél ronthatja hőérzetünket, de többfelé előbújik a nap is, ha tehetjük, tegyünk egy nagy sétát a friss levegőn!

Hójelentés

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

 

Loading...

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,