Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.04.05)

Pénzcentrum2016. április 5. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2016.04.05).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2016.04.05).

36 órás előrejelzés

Kedden folytatódik a napos, de szeles idő. Hajnalban északon előfordulhatnak átmenetileg pára- és ködfoltok, a legalacsonyabb hőmérséklet pedig 7 és 13 fok között alakul. Csapadék egész nap nem várható, a sokfelé élénk, helyenként erős délnyugati szélben délután 23 és 28 fok közötti maximumokra van kilátás.

Szerda reggel is derült, a Dunántúlon kissé fátyolfelhős időre ébredhetünk, csapadék továbbra sem várható. Északon foltokban ismét pára, köd képződhet. A mérsékelt délnyugati szél reggeltől a Dunántúl északnyugati tájain nyugatira, északnyugatira fordul és megélénkül. Enyhe lesz az éjszaka, mindössze 8 és 14 fok közé hűl a levegő.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden is országszerte száraz időre készülhetünk, elsősorban az élénk, erős délnyugati szél okozhat csökkenő menetstabilitást az utakon. Kevés felhő lesz az égen, ezért érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Hajnalban szakon foltokban pára, esetleg köd okozhat korlátozott látási viszonyokat. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden sem lesz front a térségünkben, ám a meleg, többfelé szeles időben fejfájás, ingerlékenység, nyugtalanság előfordulhat, a nagy napi hőingás miatt vérnyomás panaszok is jelentkezhetnek. Felhő alig lesz az égen, a napos időben D-vitaminban nem lesz hiányunk, érdemes minél több időt a szabadban tölteni!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Hójelentés

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,