Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.03.25)

Pénzcentrum2016. március 25. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2016.03.25).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2016.03.25).

36 órás előrejelzés

Péntekre virradóra az ország nagy részén derült időre ébredhetünk, legfeljebb a nyugati-északnyugati területeken lehet némi felhő az égen. Csendesedik a szél, országszerte fagyhat: +1 és -6 fok közé hűl majd a levegő. Napközben nyugat felől növekszik meg többfelé a felhőzet, kisebb csapadék szórványosan a Dunántúlon alakulhat ki. A szél keleten, délkeleten még élénk lehet. Délután 9-14 fokra számíthatunk.

Szombatra országszerte megvastagszik a felhőtakaró és eső, zápor is többfelé kialakulhat. Délután már helyenként szakadozottabbá válik a felhőzet, az északnyugati szél a Dunántúlon sokfelé felélénkül. Hajnalban északon és keleten még gyengén fagyhat, délután 9-14 fok között alakul a hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Péntekre jelentősen veszít erejéből a szél, csak helyenként csökkentheti élénk szél a járművek menetstabilitását. Sok lesz a napsütés, vezetés közben érdemes lesz napszemüveget viselni. Kisebb csapadéktól szórványosan a Dunántúlon találkozhatunk, vizes, csúszós útszakaszokkal. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken gyenge melegfronti hatásokat tapasztalhatnak az arra érzékenyek. Fejfájás, fáradékonyság, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, a reggeli fagyos órákban felerősödhetnek az ízületi és kopásos eredetű problémák. Ugyanakkor jelentősen veszít erejéből a szél és sok napsütés ígérkezik, ami pozitív hatással lehet hangulatunkra és közérzetünkre.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Hójelentés

Pénteken sok napsütésben bízhatunk, kisebb eső szórványosan a Dunántúlon alakulhat ki, havazás nem várható.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,