Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.03.22)

Pénzcentrum2016. március 22. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2016.03.22).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2016.03.22).

36 órás előrejelzés

Kedd reggelre erősen megnövekszik a felhőzet, többfelé beborul az ég, és kisebb eső elsősorban a délnyugati, a déli és a délkeleti tájakon alakulhat ki. Északnyugaton élénk lehet az északnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet -1 és +6 fok között alakul. Napközben már többfelé felszakadozik a felhőzet, de elszórtan még kialakulhatnak záporok, erre elsősorban a keleti, északkeleti, valamint a nyugati, északnyugati tájakon van esély. Többfelé élénk lesz az északnyugati szél, melyet északon, északnyugaton erős lökések is kísérhetnek. A legmagasabb hőmérséklet 10 és 14 fok között alakul.

Szerda reggelre egy mediterrán ciklon közelíti meg hazánkat dél felől, így a déli, délnyugati tájakon már a reggeli órákban eleredhet az eső. A hajnali órákra átmenetileg többfelé pára, köd képződhet. Az Alpokalján élénk lehet az északias szél. A legalacsonyabb hőmérséklet -3 és +3 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden többfelé találkozhatunk kisebb esőtől, egy-egy záportól vizes, csúszós útszakasszal. Az élénk, északon, északnyugaton az erős északnyugati szél jelentősebben csökkentheti a járművek menetstabilitását. Délután a naposabb időszakokban viszont érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden kettősfronti hatás várható térségünkben. Vérnyomás-panaszok, fejfájás, dekoncentráltság egyaránt jelentkezhet. Ugyanakkor a szélre érzékeny körében is többfelé jelentkezhet fejfájás, valamint nyugtalanság, ingerlékenység is előfordulhat. A szelesebb tájakon alacsonyabb lehet a hőérzet, ezért ajánlott a réteges öltözet. Reggel még nagy lesz a megfázásveszély!

Hójelentés

A következő napokban átlagos hőmérsékletű, kora tavaszi időre van kilátás, havazás sehol sem várható.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon


Loading...

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,